?

Log in

 Tegnap kémiafakton kaptunk egy lapot a tanártól, hogy hogyan kell rendezni egy reakcióegyenletet az oxidációs számok alapján, aztán gyakorolgattunk még egy kicsit vele. (értsd: kapásból táblahosszúságú egyenlet, mert ha azt meg tudjuk csinálni, akkor mindet (nem tudtukXD)) Nem tudom, hogy álmomban azért jött vissza, mert pusztán csak olyan mély nyomot hagyott bennem, vagy azért mert a kis fejecském teljesen komolyan és szó szerint értelmezte azt a fenyegetést, hogy ha a tanárnő hajnali fél egykor oda bele tetszik rúgni az ágytámlába, akkor felkelünk, elmondjuk és alszunk tovább, de mindenesetre én legutóbb kémiával álmodtam.
 Csak egy részletre emlékszem: fizetni akartam valahol és az egyik ötszázasom hamis volt. Még hozzá nagyon szembe tűnően. Oo"
Hétfőn és kedden temetővel álmodtam. Ennek szerintem köze volt, a ma megírásra került faktos kémiadogához. (amit túléltemtúléltemtúúúúléééélteeeeeeem*-* már csak a kiosztás van hátra>>)
Szerdán meg Sárival voltunk egy rohadt jó ruhaboltban (természetesen álmombanXDD), de nem volt nálunk pénz. T_____T Egy árva peták se. T____T És ott siránkoztunk, hogy nem is lennének drágák. ><

Holnap shinshoku fever, gyertek sokan! >w<
 Három álmom is volt. X3333 (nem voltam túl álmos, ezért gyakran felkeltem)
De már egyikre se emlékszem. T________T Pedig mindhárom annyira leírandó volt. >w<
Szeptemberben, ha álmodtam is valamit, azt felkelés után elfelejtettem. Kb. október eleje óta viszont állandóan álmodom, csak délutánra megint elfelejtem. T_____T 
De a tegnapira (szóval nem a legutóbbira, hanem az előttire) emlékszem. X33333
Sárival elmentünk néhány barátunkkal valahova. Valami bevásárlóközpontszerűség volt, és volt ott egy üvegajtó. A túloldalán szintén ott volt egy baráti társaság, és mondták a többiek, hogy hívjuk már ide az egyik csajt, aki ott van közöttük. Én jót nevettem magamban, hogy nem tudják, hogy az a csaj, akit át akarnak hívni SZINTÉN Sári. Áthívtuk, és én nem értettem, hogy Sárinak miért nem esik le, hogy aki itt van velünk, az is ő. 

Véleményem szerint baromság, hogy az álmainkban a jövőbe látunk. Alvás közben az agyunk feldolgozza a napi eseményeket, ezért pont hogy a valós dolgokat gyúrja össze. És ezt pont tudom, hogy mi volt. de a péntek megoldott mindentx333

Borzalmas éjszaka volt>>

 1. Egy kb. 30 centi magas imádkozó sáska volt a takarómon. (miközben én feküdtem az ágyban és aludni akartam volna) Próbáltam lerúgdosni a takaróról, de nem sikerült, és egészen az arcomig odajött, de én annyira bátor voltam, hogy nem sikítottam fel, hanem megfogtam bal kézzel, levittem a földszintre a jobb kezemben (és gőzöm sincs róla, hogy mikor váltottam kezet), és megmutattam anyuéknak, hogy ez volt a szobámban, most mit csináljak vele? T_T (a földszint egyébként olyan volt annak idején keresztszüleim házában)
2. (háttérinfó: vettem új sulitáskát, mivel a tavalyit már tavaly ki akartuk dobni, mert teljesen szét volt menve már akkor is, hát az idei évet már egyáltalán nem bírta volna ki. 4000 forint volt az Asia Centerben és most rettegek, hogy mikor fog tönkremenni, mert amikor megvettem, anya azt mondta: "na 4000 forint volt, akkor ha egy évet kibír már megérte") Elszakadt a táskám. (amikor ezt anyunak elmeséltem, azt mondta: "nem baj, elraktad a blokkot, nem?" blokkot!? hányszor kell anyámnak elmondani, hogy az Asia Centerben vettem???)

Ide csak az álmaimat szoktam írni, de ez most kivétel, mert ezt MUSZÁJ:
Épp nézem a legutóbbi Star King-et, amikor mit látok:
A kis srác


Mir

X33333

Aug. 12th, 2010

Mostanában gyakran felkelek éjszaka (nem csinálok semmit egész nap, ezért nem vagyok fáradt).
1.Collapse )

2.Collapse )
A tudatalattim újabb értelmes megnyilvánulásai.

Még júliusi~

Nesze Yuukax3333Collapse )
A Google-térkép szerint nincs olyan város, hogy Finisz, de valami Kft-ket kihozott. Hát... Hümm.