?

Log in

Previous Entry | Next Entry

Rémálom O_O

háttérinfó:
- a Herceg az én mesébe illő életem vaníliás pudingjának epre, kinek hatására rózsaszínben látom az éjféli felhőket is
- a tesitanár az ő tökéletes ellentéte, életem megkeserítője, minden bennem felgyülemlett akárki ellen irányuló gyűlölet kirobbanásának megérdemelt elszenvedője (egyébként nem vagyok én rossz tesiből, izomláz nélkül egyhuzamban elfutok a Margit hídtól az Árpád hídig, sőt bírnám tovább is (nem egyedül futok), tornából az egyik legjobb vagyok, a kosárlabda se megy olyan szörnyen, mint régen, de gyakorlatilag bukásra állok tesiből)

Na szóval az álmom: átmentem a Herceghez. Két testvére van, egy hétéves húga és egy 18 éves öccse. A húgával nem volt semmi gond, az ott volt rendesen, de az öccse. O_O Élőben egy magas, elképesztően helyes fiú, ehelyett az álmomban egy alacsony (az 160 centimnél alacsonyabb) meglehetősen nyomott arcú kis szerencsétlen volt. Eddig fura, innentől rémisztő: az anyjuk a tesitanár volt. T_____________T Majdnem szívinfarktust kaptam álmomban!!!
A helyszín egy tetőtéri szoba, fehér, három számítógép van egymás mellett bal oldalt középen meg két tornagép (olyan, ami a belső combot erősíti) és a szoba végében, a fal mellett, de középen egy fotel volt, abban ült az az idióta nő. Volt az ölében egy max féléves kisgyerek, az volt az álmomban a negyedik testvérük. Mondom, egy féléves elméletben ártatlan gyerek, de nem az volt!!! Ránéztem és sugárzott a kicsi kölyök arcából a gonoszság!!!! Ezt az is fokozta még, hogy a Herceg és a tesói barna hajúak, de a tesitanár (az álmombeli anyjuk) szőke, és az a kis ördögfajzat is szőke volt. ><

Latest Month

February 2017
S M T W T F S
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728    
Powered by LiveJournal.com